Bio Capitol, Stockholm

Skeie er en stolt leverandør av kinostoler til både sal 1, 2 og 4 i denne kultur perlen i Stockholm.

Info fra kundens hjemmeside:

Bio & Bistro Capitol tilbyr en mer voksen filmopplevelse. Et stilig tjue-tallsmiljø. Et bredt og innbydende utvalg av nye filmer og klassikere. Et fokusert utvalg av drikke og velkomponerte småretter som kan forhåndsbestilles til bordet ved siden av kinolenestolen din. Capitol er en moderne nabolagskino for Vasastan og Kungsholmen.

Capitol ble bygget i 1926 som Vasastans største og fineste kino. På 50-tallet ble den bygget om til 70mm og fikk navnet Ribo, og på slutten av 60-tallet ble den Sveriges første tosidig kino da den slo seg sammen med naboen Påfågeln under navnet Ri-Ettan og Ri-Tvåan. Alltid i forkant av teknologi og erfaring. Den ble imidlertid nedlagt i 1985 og lokalet var teater, TV-studio, øvingslokale, konsertscene, frikirke, megler, kor og lydstudio før det åpnet i ny drakt sommeren 2018.

Vi har nå fire salonger med 4K og nyinstallert 35mm prosjektor i salong 1 og digitale 2K prosjektorer i salong 2, 3 og 4 og et totalrenovert lokale som ikke ligner noe annet i sin nisje i Sverige. Art Deco-stilen fra 20-tallet kjenner du igjen i detaljene, og vi har bevart alt som var originalt så langt det er mulig. Samtidig har vi også, så langt det er mulig, skapt tilgjengelighet og komfort i et eldre bygg.

Hjertelig velkommen til Capitol – enten du ser på film, spiser en matbit eller tar en drink i foajebaren.

Skeie samarbeider tett med sine kunder om løsninger på deres ønsker og behov og her har det resultert i et veldig flott og spennende konsept som vil tiltrekke seg kinoelskere i lang tid fremover.

Modeller: Skeie Solist recliner og Skeie Solist Tip up