Miljøansvar

Det er ikke uvanlig at kunder kommer tilbake til oss etter 20 eller 30 år og vil kjøpe nye stoler av oss. Av og til vil de til og med gjenbruke noe av det gamle, fordi det er for bra til å kaste. Det er kanskje ikke så bra for forretningen at våre produkter varer så lenge, men det er veldig bra for miljøet, og slik skal det fortsatt være hos Skeie!

Den lange levetiden gir oss allikevel et konkurransefortrinn. De senere år har vi satset mye på å gi våre trofaste kunder muligheten til å oppgradere sine saler uten å måtte bytte ut komponenter som fortsatt har mange gode år foran seg. Du som kunde sparer penger og arbeid, vi får beholde gode kunder, og miljøet blir samtidig også en vinner.

Vi i Skeie er også stolte av å kunne si at vi produserer og leverer møblene våre på en bærekraftig måte. Vi bruker miljøvennlige råvarer så langt det lar seg gjøre. Eksempelvis foretrekker vi sertifisert trevirke foran plast. Våre leverandører er sentralt plassert i forhold til våre markeder, og dermed unngår vi mye unødvendig transport.

Skeie jobber kontinuerlig med forbedring og vår produksjon er sertifisert iht. ISO 14001:2015.

Vi er medlem av Grønt Punkt Norge.