Kvalitet

«Skeie-kvalitet» er et begrep vi er stolte av. Skeie-kvalitet er et produkt som varer og som du kan bruke år etter år, med minimalt med vedlikehold. Skeie-kvalitet er når stolen du sitter i er behagelig i time etter time og samtidig har et design du kan være stolt av. Skeie-kvalitet er også når du opplever at du møter kompetanse og blir ivaretatt i alle ledd, fra ide-stadiet, via prosjektering, til leveranse og oppfølging i etterkant.

Kvalitetsbevisste kunder har gjort Skeie til Skandinavias ledende leverandør av fastmonterte stoler og amfier siden 1948. Vi tror at kvalitet og bærekraft blir enda viktigere for våre kunder i framtiden, og vil derfor fortsette med å prioritere forbedringsarbeid fremfor snarveier for å øke salgstallene mest mulig.

Det beste beviset på kvaliteten i våre stoler, er vår lange liste over referanseprosjekter med lang levetid (spør oss om eksempler). Som en forsikring på at vi opprettholder dette kvalitetsnivået, tester vi alle våre nyheter etter de strengeste standardene. Vår produksjon er selvsagt også sertifisert iht. gjeldende ISO 9001-standard. Sertifikater kan leveres på forespørsel.